Je hebt waarschijnlijk het nieuws wel gehoord. De AVG wet is ingegaan. Maar wat betekent dat? Bedrijven moeten transparant zijn over welke gegevens ze van jou verzamelen en verwerken. In deze privacy verklaring lees je hoe ik, Paul Helwig, daarmee om ga. Ik leg in deze verklaring uit welke gegevens ik van je bewaar, voor hoe lang en wat ik er mee doe. Geïnteresseerd? Lees dan het hele document. Niet geïnteresseerd? Dat snap ik, het is immers niet het meest inspirerende verhaal 😉

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Paul Helwig Trouwfilms verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt. Als jij je niet prettig voelt over het gebruik van jouw gegevens door Paul Helwig Trouwfilms, neem dan gerust contact op met Paul Helwig Trouwfilms, woonachtig op de Mozartlaan 77 in Voorhout, te bereiken op 06-30006333 of per email: pbhelwig@gmail.com, geregistreerd onder KVK nummer: 57239487. Deze privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. Paul Helwig Trouwfilms is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Paul Helwig.

Doel van de gegevens

Welke gegevens verzamel ik en wat doe ik ermee?

 

Contactgegevens

Als je contact met me opneemt via het contactformulier, zal ik de volgende gegevens verzamelen: Jullie namen, e-mailadres en IP adres. Dit is noodzakelijk om jullie een reactie terug te sturen en hierdoor met jullie in contact te komen. Het is uiteraard niet verplicht om je contactgegevens achter te laten, maar als je dat niet doet kan ik uiteraard geen contact met je opnemen.

Google Adwords en Google Analytics

Ook maak ik gebruik van Google Adwords en Google Analytics om mijn website te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw toestemming.

 

Verwerkers

De gegevens die ik van je ontvang, worden door mij verwerkt en door mijn e-mail provider Gmail. Als je contact met mij opneemt via het contactformulier, komt dat ook terecht bij mijn e-mail provider Gmail.

 

Opslagperiode

De gegevens die ik van je ontvang, zal ik nooit langer dan noodzakelijk bewaren. Dit is maximaal 1 jaar.

 

Contact opnemen

Wil je weten of en welke gegevens ik van je bewaar? Of wil je dat ik de gegevens verwijder uit mijn bestand? Geen probleem. Neem contact met me op via de mail: pbhelwig@gmail.com. Wil je een klacht indienen? Uiteraard kan dat via de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiliging

Paul Helwig Trouwfilms neemt de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus en neemt daarom passende maatregelen. Maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Paul Helwig Trouwfilms maakt daarom gebruik van een veilig en betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.